Παρεχόμενες Υπηρεσίες

(θεραπείες για καταθλιπτικές διαταραχέςδιπολική διαταραχήαγχώδεις διαταραχέςψυχοσωματικά προβλήματαδιαταραχές ύπνουψυχωσικές διαταραχές )

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η εμπειρία, μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω μια αποτελεσματική, εξατομικευμένη, ψυχιατρική φροντίδα.  Μπορώ να αντιμετωπίσω μια σειρά από διαταραχές της ψυχικής υγείας σε ασφαλείς συνθήκες για άτομα, οικογένειες και ζευγάρια.  Σκοπός είναι να βοηθήσω τα πάσχοντα άτομα να θεραπεύσουν κατά το δυνατόν τα ψυχικά τους προβλήματα.  Να ενεργοποιηθούν και να συνειδητοποιήσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις. Αυτό το πετυχαίνουμε σε έναν ασφαλή χώρο, ακούγοντας τις ανησυχίες σας και προσαρμόζοντας ένα προσωπικό σχέδιο θεραπείας.

Θεραπευτικές προσεγγίσεις για :

Θυμός και επιθετικότητα
Χρόνιος πόνος
Σεξουαλική Υγεία
Προβλήματα σχέσεων
Διαταραχές
μνήμης
Γηροψυχιατρικές διαταραχές
ΙΣΑ

Μέλος του
Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο www.fiorakis.gr έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό – συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση – θεραπεία και συμβουλή των εξειδικευμένων ιατρών ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού. Σε κάθε περίπτωση επείγοντος περιστατικού ο χρήστης θα πρέπει άμεσα να απευθυνθεί στον προσωπικό του ιατρό ή στο ΕΚΑΒ (τηλέφωνο: 166) . Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. ( Περισσότερα ) . Η ιστοσελίδα εναρμονίζεται σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας ( άρθρο 18 )