Γνωσιακή ψυχοθεραπεία,γνωσιακη ψυχοθεραπεια εκπαιδευση,αιγινητειο γνωσιακη ψυχοθεραπεια,γνωσιακή ψυχοθεραπεία θεωρία και πράξη,γνωσιακη ψυχοθεραπεια αθηνα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες

Γενικές Πληροφορίες : 

 

Το πρόγραμμα διήρκησε 6 ακαδημαϊκούς μήνες.

 

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος: ΚΑΤΣΑΦΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  (Καθηγητής Δ/ντής Ψυχιατρικής – Ιατρός ΕΣΥ- Υπεύθυνος Κέντρου Ψυχοθεραπειών ΨΝΑ)

 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης  με τίτλο «Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες» έχει ως σκοπό την παροχή ειδικής επιμόρφωσης γύρω από το συγκεκριμένο ψυχοθεραπευτικό μοντέλο, στο επίπεδο τόσο της ερευνητικής αναφοράς όσο και της κλινικής πράξης. Το θεωρητικό υπόβαθρο, οι αρχές και η δομή της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας αναφέρονται εκτενώς στις αρχικές ενότητες, ενώ στη συνέχεια το συγκεκριμένο θεραπευτικό μοντέλο συσχετίζεται με μία πλειάδα κλινικών διαταραχών και προβλημάτων. Η Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες διερευνάται ως προς την εφαρμογή, τη χρήση και την αποτελεσματικότητά της πέραν του ενήλικου ατόμου, με αναφορές σε παιδιά, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες. 

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Μέλος του
Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο www.fiorakis.gr έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό – συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση – θεραπεία και συμβουλή των εξειδικευμένων ιατρών ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού. Σε κάθε περίπτωση επείγοντος περιστατικού ο χρήστης θα πρέπει άμεσα να απευθυνθεί στον προσωπικό του ιατρό ή στο ΕΚΑΒ (τηλέφωνο: 166) . Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. ( Περισσότερα ) . Η ιστοσελίδα εναρμονίζεται σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας ( άρθρο 18 )

×